“Live Session”

Per celebrar els 70 anys del naixement del músic Bob Marley, els alumnes de 5EP versionem una de les seves cançons més coneguda, “Three Little Birds” que la podem trobar a l’àlbum “Exodus” de l’any 1977.

Amb una combinació d’instruments acústics i electrònics preparem la recepta per fer una “Live session” o una sessió de gravació multi-pista en directe. Enregistrem a temps real tot el que toquem. Preneu nota.

Ingredients:
5 Ipads amb diferents instruments virtuals (caixa de ritmes, baix elèctric, guitarra, orgue, piano…), una bateria electrònica, congas, bongos, xilofons i les millors veus.

Preparació:
Connectem tots els instruments i els micròfons a l’estació de gravació, preparem una sessió multi-pista amb el Garage Band i a gravar!

Esperem poder ensenyar-vos el resultat ben aviat.

SETMANA D’ESCRIPTORS I IL·LUSTRADORS OLESANS

La cinquena de les visites, dins de les Jornades d’Escriptors i Il·lustradors olesans, ha estat la de l’escriptor i editor olesà Quim Moreno. Ell, ens ha convidat a participar d’un dels llibres, que de cara l’any vinent, sortirà a la venda.

Gràcies, Quim, per la teva visita!

SANTA CECÍLIA 5È

Com cada any, hem celebrat a l’escola un moment molt emotiu per a nosaltres, Santa Cecília, on els nens i nenes de l’escola demostren les seves habilitats musicals. Unes habilitats que van creixent amb els anys i que no paren de generar sorpresa entre el públic que les escolta.
Les noies i nois de 5è hem participat amb moltes ganes i hem aconseguit gaudir i fer gaudir d’una bona estona de música amb els nostres instruments.

Els instruments del món

Aquesta setmana, dins de les activitats proposades des de música per al projecte interdisciplinar de 5EP, ens han visitat a l’escola tres bons músics, en Marc, en Caglard i en Jesús.
Ens han ensenyat instruments d’arreu del món, com per exemple, el Berimbao, el Baglama, el Banjo i l’Ukelele i ens han explicat d’on vénen i quins són els seus orígens i usos. Ha estat molt interessant i toquen molt bé!