Castanyada Zombie

Aprofitant que va ser la Castanyada, vam convidar a l’escola a una banda d’aquí, d’Olesa de Montserrat, els “Motorzombis”.

Formada per 3 exalumnes de l’escola i un quart membre, en Jesús Luna, que és actualment mestre de guitarra de diversos alumnes d’EP i que ja va col·laborar amb nosaltres el curs 2015/16, en el projecte interdisciplinari de 5EP.
“Motorzombis” és una proposta de Psycho/Rock simpàtic i crític amb molts dels estereotips de la societat actual i que juga amb l’alter-ego, ja que en els seus shows incorporen la disfressa, l’ambientació “vintage” i el maquillatge per a introduir els espectadors en un món de fantasia, on els músics representen zombis sobre l’escenari.

Jugant amb tot aquest imaginari i aprofitant que ha sigut la castanyada, els alumnes més grans de primària, i alumnes de 4 d’ESO que ens han ajudat amb el maquillatge, hem treballat en un projecte que va més enllà d’un simple videoclip, la idea ha estat recuperar el concepte de metratge/episodi de les sèries de televisió dels 90, on al final de l’episodi sempre interactuava amb els personatges i el fil argumental, una banda tocant un tema en directe per acabar.

Per a la producció i realització d’aquest projecte hem comptat amb l’especial col·laboració de la Laia Sisteró, que s’ha encarregat de la caracterització.

Moltíssimes gràcies a tots i esperem que us agradi!

Deixa un comentari