S’inicia la ruta “Mensaje en una botella” que recorrerà l’Estat Espanyol plantejant reptes per salvar els nostres mars i oceans.

Aquest és un esdeveniment participatiu en l’àmbit nacional que s’inicia amb el viatge de diferents ampolles ecològiques al llarg del territori espanyol i que ha començat aquest Setembre. La iniciativa s’engloba dins d’un projecte europeu H2020,Sea Change project, que té com a objectiu aconseguir un canvi radical en la forma que la gent veu l’oceà i en com es relaciona amb ell.

IMG_5499

L’escola ha participat en el disseny d’aquest projecte i durant una setmana vam tenir l’ampolla a l’Escola. Els alumnes de 5è d’EP es van implicar en el projecte treballant algun dels reptes pels oceans que es proposaven. Durant la setmana van fer diverses activitats relacionades amb els oceans. Per una banda van fer lectures de refranys mariners, i d’altra banda, van desenvolupar cartells proposant diferents opcions perquè els plàstics no acabin als mars i oceans. Aquí podeu veure un recull de les seves feines!

Deixa un comentari