FIRST LEGO League Júnior

FIRST LEGO League Junior (FLL Jr.) és un repte internacional dirigit a joves de 6 a 9 anys centrat en la promoció de la ciència i la tecnologia.

És un programa pràctic dissenyat per captar la curiositat dels més petits i dirigir la cap al descobriment de les possibilitats de millorar el món que els envolta. Aquest any els alumnes  investigaran sobre el cicle humà de l’aigua.

A quart de primària ja fa dies que hi treballem. El dimarts 6 de febrer realitzarem una competició interna a l’Escola, i els pares i mares hi esteu convidats. Realitzarem una competició amistosa i seleccionarem un  grup per a cada classe de 4t d’EP que ens representarà el dissabte 24 de febrer a l’esdeveniment FIRST LEGO League Júnior de Barcelona.

Aviat rebreu més informació!

 

Deixa un comentari