OSSOS DE POLLASTRE SUBMERGITS EN DIFERENTS LÍQUIDS

Els alumnes de 2EP estem estudiant el nostre esquelet i hem utilitzat el mètode científic per esbrinar si els diferents líquids que ingerim poden alterar l’aspecte o la consistència dels ossos.

Fitxer_006

Per començar:

Hem baixat al laboratori de química i hem posat els ossos submergits en diferents líquids: aigua, vinagre, llet, suc de taronja i coca-cola. Tot seguit cadascú de nosaltres ha fet la seva hipòtesis i ha pensat quina serà la reacció de cada os dins dels diferents pots. Ara ens ha tocat esperar una setmana.

Per acabar:

Una setmana més tard hem tret els ossos dels diferents líquids i hem observat l’estat de cada un. Hem vist com els que estaven submergits en vinagre i en coca-cola canviaven molt el seu aspecte i consistència, i hem pogut comprovar que els que estaven en aigua, llet i suc seguien igual de forts com la setmana passada.

Alguns hem vist com la nostra hipòtesis es cumplia i d’altres no però tots plegat hem arribat a la conclusió de que beure llet, aigua i suc de taronja no ens perjudica gens el nostre esquelet.

Deixa un comentari