3EP- Projecte 4380

Els alumnes de 3EP us presentem una part del projecte interdisciplinari 4380.
Aquest any l’alumnat de 3EP hem treballat el tema “Enlloc com a casa”, amb l’objectiu de conèixer el poble i el seu entorn més proper.

Aquí teniu els poemes que hem preparat i recitat sobre els llocs on vivim…

3EPA

3EPB

ANEM A LA BIBLIOTECA

La setmana passada, els alumnes de 3EP vam anar a visitar la biblioteca d’Olesa de Montserrat.

Allà ens van explicar quin ús podem fer de les biblioteques i com podem demanar en prèstec un llibre per llegir.

A més a més, vam tenir la sort de poder conèixer a la Montse Cascante. Ella és il·lustradora de contes, cartells  i de moltes altres coses més. La Montse ens ha parlat sobre la seva professió i hem pogut gaudir d’un meravellós conte que ens ha explicat mentre l’il·lustrava.

Moltes gràcies Montse!

 

ARRÒS MONTSIÀ

Ja ens trobem al mes d’abril i els nens i nenes de 3EP ja som experts en escriure contes.

Tant és així que un any més, participem al concurs de la campanya del Programa d’Alimentació Saludable del Monti (Arròs Montsià).

Hem escrit uns contes ben originals!

HEM REBUT NOVES CARTES

Avui els nens i nenes de 3EP estem molt contents perquè hem rebut cartes de les persones voluntàries de la Residència Nostra Senyora de Montserrat.

Ara ens toca llegir-les i donar-los resposta. Dins el projecte 4.380 “Enlloc com a casa” descobrim el nostre poble així que, els explicarem quin lloc de la nostra vila ens agrada més i perquè.

Mireu què contents estem!

 

Espai migdia ALEMANY- Wir lernen Deutsch

Hallo!
Wir sind in Kontakt mit dem Alsterring Gymnasium in Hamburg – und zwar mit einer Klasse, die Spanisch lernt. Sie wollen uns kennen lernen und wir haben mit diesem PROJEKT begonnen. Sie schreiben uns Briefe und wir schreiben über uns.

Estem amb contacte amb l’Alsterringgymnasium d’Hamburg, amb una classe que aprèn espanyol. Volen conèixer-nos i hem iniciat aquest PROJECTE. La classe ens va començar a escriure i vam fer aquestes descripcions de nosaltres.
Hier ist ein Video, den die Schüler der Gruppe 2 vorbereitet haben:
DAS SIND WIR- DIE DEUTSCHSCHÜLER: 

 

 

Descobrim els poliedres a 5EP

Aquesta setmana els alumnes de 5EP hem treballat amb cossos 3D de la mà d’Innovamat. Ja sabem el que són els poliedres perquè els hem construït amb les nostres pròpies mans fent servir segments de plàstic i plastilina.

Hem aprofitat l’ocasió per buscar patrons entre les diferents parts dels cossos que hem construït i hem arribat a la “Relació d’Euler” que ens diu que el nombre de cares més el nombre de vèrtexs menys el nombre d’arestes de qualsevol poliedre sempre serà igual a 2.

Voleu veure les nostres creacions? Som-hi!!  😉

PROJECTE 4.380 “ENLLOC COM A CASA”

Els nens i les nenes de 3EP continuem el nostre projecte 4.380 “Enlloc com a casa” on descobrim on es troba situada la nostra població i com és aquesta.
Per saber una mica més sobre el nostre municipi,  comptarem amb la col·laboració de persones voluntàries de la Residència Nostra Senyora de Montserrat. Segur que ens podran explicar moltes coses de la seva història!

Aquest cop ho descobrirem a partir de les cartes que ens escriurem amb ells. Ja tenim preparades les primeres!

ELS ESTATS DE LA MATÈRIA I EL CICLE DE L’AIGUA

Aquests dies, els alumnes de 3EP estem aprenent moltes coses sobre els estats de la matèria, els seus canvis i el cicle de l’aigua.
A més a més, per practicar-ho millor hem creat uns pòsters explicatius d’aquests processos i els hem compartit amb els nostres companys.