Colònies 2EP

La setmana passada, els alumnes de 2EP vam passar la setmana a Vilanova de Sau, a la casa de colònies El Company. Voleu veure’n algunes imatges!

GAUDIM DE LES COLÒNIES

Avui al despertar-nos els nens i les nens de 2EP  hem tingut una gran sorpresa: aquesta nit el follet Rigolet ens ha visitat. Ell ens ha deixat les bambes desordenades i ens ha proposat un repte, que és ajudar-lo a cuidar la natura. I és per això que després d’esmorzar hem anat d’excursió al bosc on hem fet jocs, hem construït casetes i hem descobert plantes i animals de l’entorn. Que bonica és la natura si la cuidem!!!  Tenim moltes coses per explicar-vos. 

 

SEGUIM DE COLÒNIES

Aquest matí els nens i les nenes de 2EP ens llevat molt contents.
Per començar el dia hem fet una bona excursió fins al pantà de Sau. És molt gran!!! Aquí hem conegut la llegenda del gegant Maurici.
Per la tarda hem descobert el cant dels diferents ocells de l’entorn.

 

COLÒNIES 2EP

Els nens i les nenes de 2EP ja hem arribat a la casa de colònies “El Company” que està a Vilanova de Sau.
Primer ens hem instal·lat a les habitacions i després hem dinat. A la tarda hem descobert l’entorn amb una divertida gimcana.
Per acabar el dia hem fet un emocionant joc de nit amb les llanternes. Estem super bé!!!

TORNEN LES MATEMÀTIQUES, TORNEN ELS JOCS!

Ja hem començat un nou curs carregat d’il·lusió i ganes d’aprendre. Com ja sabeu, intentem que el nostre alumnat aprengui de manera significativa i lúdica. Les classes de matemàtiques estan plenes de jocs que amaguen molts conceptes, connexions i raonaments matemàtics. Si voleu reforçar el treball de mates des de casa al Moodle de cada curs, a l’apartat on diu PAQUET D’ACTIVITATS PER A 2-3 DIES trobareu unes guies en format PDF dels jocs més rellevants que els alumnes han d’acabar dominant per poder progressar adequadament aquest trimestre. Us animem a descarregar el PDF del vostre curs i a provar els jocs des de casa!

PAQUET ACTIVITATS 1EP

PAQUET ACTIVITATS 2EP

PAQUET ACTIVITATS 3EP

LA GRAN ESTRENA!

Per fi!!!

Després d’estar assajant i treballant aquest darrer trimestre amb l’obra de teatre Alícia al país de les Meravelles, arriba la GRAN ESTRENA!!!

Mames, papes, àvies, avis, tietes, tiets… agafeu crispetes que comença!!!

1EPA

1EPB

2EPA

2EPB

3EPA

3EPB

SORTIDA CULTURAL 2EP

El divendres passat els nens i les nenes de segon vam anar de sortida cultural al museu de la ciència i la tècnica, a Terrassa. Allà vam fer el taller “El racó del cos humà”. La nostra monitora, l’Anna, ens ho va explicar molt bé i nosaltres vam estar molt atents aprenent moltes coses sobre el nostre cos. Va ser un dia molt divertit!!!

L’Auca de 2EP

Hola famílies,
aquí teniu l’auca que vam presentar per Sant Jordi els dos grups de segon i que està relacionada amb el projecte de curs: ” La nostra escola”.
Esperem que us agradi molt perquè nosaltres ho hem fet amb molta il·lusió!

ELS OFICIS A 2EP

Els nens i les nenes de 2EP hem fet de periodistes i hem entrevistat a un familiar per conèixer millor el seu ofici o professió. Aquesta setmana ho compartirem amb els nostres companys i companyes de classe i farem una exposició oral on explicarem tot el que hem après.

CARNESTOLTES A 2EP

Avui hem fet cas al Rei Carnestoltes i hem vingut tots i totes disfressats. Ens encanta fer xerinola i venir cada dia  a l’escola!!!