EL NOSTRE PAS PER 2EP

L’alumnat de 2EP acomiada el curs presentant el projecte “El nostre pas per 2EP” davant de les famílies. Un resum complet de les activitats més rellevants que hem fet al llarg del curs per demostrar que ja s’ha acabat un Cicle Inicial i estem preparats per anar a 3EP.

Aquí teniu els vídeos que vam presentar als pares:

Projecte Ossifar

Endevinallles 2EPA

Endevinallles 2EPB

LA IMPORTÀNCIA DE LA SANG

El passat dimecres es va celebrar el ja tradicional Red Day. Per tal d’aprendre com és d’important la sang, l’alumnat de 1ESO va baixar a les aules de 2EP i en petit grup van fer de mestres dels nostres alumnes. Vam poder aprendre què és la sang, perquè és tan important i moltes curiositats sobre el tema.

També vam calcular i projectar quanta sang tenim dins el cos els humans des que som petits fins que som grans, així com comparar-la amb la quantitat que pot tenir un nyu o una gasela, un gat o una balena!

ELS ANIMALS TENEN DRETS?

Avui ens ha visitat la Lola García, advocada i fundadora de “Derecho&Animales“. Ens ha explicat un conte que ens ha servit per reflexionar sobre els drets dels animals i entendre que les persones i els animals som el mateix.

2EP VISITA EL COSMOCAIXA

El passat dijous, 14 de març, vam anar al CosmoCaixa a aprendre coses sobre l’energia. De pas vam poder visitar exposicions guiades sobre la nostra evolució i sobre els dinosaures. Una passada!

TAC 2EP

Els nens i nenes de 2EP hem estat treballant l’Scratch Junior. Hem après a programar històries i jocs interactius tot resolent problemes i dissenyant projectes.

CARNESTOLTES A CICLE INICIAL

L’alumnat de tota l’etapa de Primària vam passar un gran dia celebrant la festa de Carnestoltes. Amb rua inclosa aquest any! Us va agradar? Us deixem unes quantes fotos del vestuari que han fet els nens i nenes a l’escola. Aquest any el tema era “Els animals” i els de Cicle Inicial hem triat animals marins com els crancs i les meduses.

I també un petit vídeo de la festa, prèvia a la rua, que no vau poder veure!

AJUDEM L’OSSIFAR!

L’alumnat de 2EP està aprenent el nom i la ubicació de tots els ossos de l’esquelet humà per intentar recuperar el que va perdre l’Ossifar! En el repte 6 per exemple, cada grup havia de fer un esquelet sencer sobre el cos d’un company amb barres fluorescents i un cop sense llum, s’ha fet la màgia i tal com passa en una radiografia, només veiem els ossos en moviment.

INTERCANVI DE LLIBRES

A 2EP aquest trimestre, després d’explicar-nos quins llibres hem llegit durant les vacances, hem començat un intercanvi de llibres voluntari. Els alumnes que ho desitgen poden dur un llibre de casa i deixar-lo a un company o companya. Evidentment i per evitar problemes a cada préstec es signa un contracte de responsabilitat i bon ús!

A llegir tothom!

UNA VISITA MOLT ESPECIAL!

L’alumnat de 2EP ha rebut una visita inesperada i molt especial. Ens ha visitat l’Ossifar, un extraterrestre que ha perdut el seu esquelet i ara el seu cos és una massa sense forma que no pot ni aguantar-se dempeus! Pobre! Ens ha demanat ajuda. Si aprenem moltes coses sobre el nostre esquelet l’Ossifar, anirà recuperant de mica en mica els seus propis ossos. Si superem tots els reptes, aconseguirem que pugui tornar a moure’s, arreglar la seva nau espacial i tornar al seu planeta!

Aquest és el missatge que hem rebut!