EL NOSTRE PAS PER 2EP

L’alumnat de 2EP acomiada el curs presentant el projecte “El nostre pas per 2EP” davant de les famílies. Un resum complet de les activitats més rellevants que hem fet al llarg del curs per demostrar que ja s’ha acabat un Cicle Inicial i estem preparats per anar a 3EP.

Aquí teniu els vídeos que vam presentar als pares:

Projecte Ossifar

Endevinallles 2EPA

Endevinallles 2EPB

TROBADA ESPORTIVA

Aquest dimecres, els alumnes de 6EP hem fet una activitat municipal interescolar on ens hem iniciat en diverses activitats físiques i esportives com ara l’aquatló, la boxa, el voleibol i diverses coreografies.

Hem passat una estona molt interessant i divertida. Us animeu? 

CALA MONTJOI – DIA 4

Ja hem passat l’equador de les còlonies! Avui hem començat passant una estona a la platja amb els monitors, també ens hem tornat més experts amb les piragües i, com no pot faltar a unes colònies, hem après a fer malabars o, al menys, ho hem intentat!

L’hora de dinar ha sigut ben profitosa, ja que sabíem que per la tarda faríem una sortida a peu fins la Cala Pelosa, on allà hem passat una gran estona jugant, descobrint l’entorn i banyant-nos a la platja!

De tornada, ens hem preparat pel sopar i per l’última activitat de nit, un joc ben entretingut.

Fins aquí les informacions de cala Montjoi, demà ja us explicarem el dia cara a cara. Fins demà i molt bona nit!

CALA MONTJOI – DIA 3

Després de passar una molt bona nit, recuperant energia, ens hem llevat amb ganes de més gresca. I ja hem fet bé, perquè el dia ha sigut ben intens!

Hem reprès les piragües, ara ja una mica més experts que ahir i també hem fet una descoberta pel medi natural aquàtic tot buscant algun cranc, tomàquets de mar, etc. Hem practicat el tennis platja i no és pas fàcil amb la sorra de pedres!

Per la tarda, després d’un gran àpat, hem fet activitats de secà: tirolina, tir amb arc, minigolf i vòlei. Ara ja només ens queda preparar-nos per la gran nit amb un joc i una estona de discoteca! Som-hi!

CALA MONTJOI – DIA 2

Hola, famílies! Aquestes colònies estan sent una meravella! Avui al matí hem anat en piragua i hem recordat com orientar-nos en el medi natural. A més a més, també hem passat una molt bona estona tot jugant a la platja amb material divers. Els monitors ens cuiden molt i tenen unes idees genials!

Després de dinar hem fet de turistes! Ha sigut sorprenent visitar el Puigrom i Roses amb un TRENET TURÍSTIC! Per rematar-ho, ja que érem a Roses, hem gaudit de la platja de sorra fina.

Ara ens toca omplir l’estómac i preparar-nos per un fantàstic joc de nit!

Fins demà, famílies!

CALA MONTJOI – DIA 1

Ja som aquí! Després de recórrer mitja Catalunya en bus i en vaixell, hem arribat a Cala Montjoi! Ja ens hem instal·lat als bungalows i hem iniciat les activitats. Avui hem descobert l’entorn on ens trobem, tot fent una excursió al turó més elevat des del qual hem tingut unes vistes espectaculars! També hem tocat la sorra de pedres de la platja mentre jugàvem i hem mogut l’esquelet tot ballant i aprenent una coreografia!

No us preocupeu pas pel menjar, aquí hi ha de tot i podem escollir el que ens ve més de gust! Demà ja us mantindrem informats de tot plegat!

ESTÀS PANTALLAT?

Aquest dimarts, els alumnes de 6EP hem fet una xerrada titulada “Estàs pantallat?” sobre l’ús de les pantalles.

A partir de la representació de quatre escenes que representen diferents situacions utilitzant aquests dispositius, hem pogut iniciar un diàleg en petit grup i, després, en gran grup sobre l’ús que en fem de les mateixes i tot allò que hem de tindre en compte.

Ha estat molt interessant tot allò que entre tots hem aportat i que és molt important que tinguem en compte.

I tu, estàs pantallat?

CARTES ALS AVIS

Després de mesos d’intercanviar cartes plenes d’afecte i d’històries, finalment hem tingut l’oportunitat de conèixer els avis de la residència en persona. La visita ha sigut un moment molt esperat per tots. Els avis ens han rebut amb els braços oberts i amb somriures d’il·lusió.

Durant la trobada, ens han explicat moltes coses interessants sobre l’entorn, el poble i han compartit anècdotes de la seva vida.

Ha sigut una experiència molt bonica!

LA IMPORTÀNCIA DE LA SANG

El passat dimecres es va celebrar el ja tradicional Red Day. Per tal d’aprendre com és d’important la sang, l’alumnat de 1ESO va baixar a les aules de 2EP i en petit grup van fer de mestres dels nostres alumnes. Vam poder aprendre què és la sang, perquè és tan important i moltes curiositats sobre el tema.

També vam calcular i projectar quanta sang tenim dins el cos els humans des que som petits fins que som grans, així com comparar-la amb la quantitat que pot tenir un nyu o una gasela, un gat o una balena!

EXPLICA’M UN CONTE

Dins el marc del Mes de la Lectura, que enguany se celebra el mes d’abril, els alumnes de 1EP han participat en una activitat a la zona del Parc Municipal on alumnes d’altres instituts els han explicat un conte. 

Els nostres alumnes de 1r de Batx també han participat en aquest intercanvi entre escoles. Ha estat un matí diferent i molt especial!