Dijous a Cala Montjoi!

Avui a Cala Montjoi hem continuat gaudint de la platja, a més de realitzar activitats al medi natural i tenis. A la tarda, un tren turístic ens ha dut fins a Roses.

Aquí teniu algunes fotografies!

6EP – Cala Montjoi

Encara gaudim de la setmana de convivència a Cala Montjoi.

Hem fet moltes activitats de platja, com canoes, piragües o escalada!

Ahir dimarts vam fer una petita excursió a la cala del costat, la Platja de la Pelosa!

I a les hores d’esmorzar, dinar i sopar agafem forces al bufet lliure!

6EP, ja som a Cala Montjoi!

Primera tarda plena d’activitats a Cala Montjoi!! Després d’arribar amb el vaixell i ubicar-nos als nostres bungalous, a la tarda hem estat fent tirolina, tir amb arc, tenis platja i volei.

Ara , ja sopats, primer dia superat!!

ENGEGUEM LA MÀQUINA DEL CARNESTOLTES!

Aquesta setmana els alumnes de  sisè han començat a preparar la festa del Carnestoltes, ho han fet per grups, uns han preparat els balls, uns altres han ajudat al Carnestoltes a pensar les ordres i els altres a preparar els discursos. També tots junts estan preparant la disfressa d’aquest any.

Doncs, com ja sabeu i fem cada any, us farem passar una setmana de bojos i molt divertida.

 

CELEBREM LA MÚSICA!

Els alumnes de 4EP, 5EP i 6EP vam començar a preparar unes actuacions per Sta. Cecília. Tots i totes hem volgut celebrar la música tocant instruments, cantant i ballant. Esperem que us agradi l’espectacle!

Vídeo 4EP

Vídeo 5EP

Vídeo 6EP

TASTET DE MINDFULNESS

El dia 10 de novembre van venir la Núria i el Ramon i ens van fer un taller de mindfulness durant el qual vam aprendre a tranquil·litzar-nos. Vam parlar sobre la nostra ment i sobre els nostres sentiments. També vam comentar que es les emocions i els pensaments es barregen. per exemple quan has de fer moltes coses i arriba un moment que ja no saps què fer. Ens van preguntar si a nosaltres ens havia passat alguna vegada i nosaltres els hi donàvem exemples de vivències personals.

Un cop vam veure que aquest fet és molt habitual, ens van donar estratègies per poder ordenar aquests pensaments, per saber prioritzar-los o, senzillament, per veure’ls passar i ser capaç d’escollir-ne un per dur-lo a terme.

Finalment, ens van fer dibuixar el que estiguéssim pensant en aquell moment. Moltes gràcies, intentarem fer servir aquests mètodes!

Preparem jocs pels companys de 3EP

A l’assignatura de medi, estem estudiant la reproducció dels éssers vius. Per tal d’estudiar el desenvolupament de l’embrió, les tutores ens han proposat crear un joc de taula pels nens i nenes de tercer de primària. Aquests jocs els fem per parelles i utilitzem materials com ara cartolines  i algunes persones també han portat materials de casa com ara capses. En uns dies els hi farem entrega d’aquests jocs i esperem que els ajudin a entendre millor el tema i que gaudeixin jugant.

Natàlia V, Gerard Z i Queralt V.

LES MÀQUINES SIMPLES

Aquestes setmanes els alumnes de 6EP hem començat a preparar la fira de les màquines. Hem fet una recerca d’informació i una presentació on expliquem quines màquines simples hi ha. A continuació, hem fet l’esbós de la maqueta i ara ja les estem començant a construir. Hem portat tot el material necessari per crear-les, cada setmana anem avançant les maquetes i ens estan quedant molt i molt originals! Quan les tinguem acabades, farem una presentació als companys de primària: La Firamàquines!

Noah M. i Aleix J.

APRENEM PÀDEL

Portem quatre setmanes fent pàdel a l’hora d’educació física i aquest dijous ja és l’última sessió. Ens dividim en dos grups, uns van al frontó i els altres a les pistes. Cada setmana al frontó fem activitats diferents:  la pilota salvadora, juguem amb pales (raquetes de platja) i  practiquem el frontó.

A les pistes fem tornejos de pàdel, i un monitor ens  ensenya diferents tècniques, cada vegada més difícils.

A nosaltres ens ha agradat molt sortir de l’escola per fer activitats a l’aire lliure.

Iker P i Airald M