Postals de Nadal 6EP

Els alumnes hem fet unes fantàstiques postals que hem intercanviat entre tots els alumnes de 6è per desitjar-nos un Bon Nadal i un feliç any nou. foto6e

Tallers de Santa Cecília per EI

Avui els alumnes de 6EP hem baixat a les aules d’Educació Infantil a realitzar uns tallers musicals per celebrar Santa Cecília. Ha sigut una experiència diferent i molt interessant!!! Hem cantat, hem ballat, hem tocat instruments, hem fet massatges… Visca la música!

Concert de Santa Cecília 6EP

Ahir els alumnes de 6EP vam realitzar un fantàstic concert davant dels alumnes de 1EP i d’educació infantil per celebrar Santa Cecília, patrona de la música. Va ser tot un èxit! Tenim uns grans músics i artistes!

Castanyada Zombie

Aprofitant que va ser la Castanyada, vam convidar a l’escola a una banda d’aquí, d’Olesa de Montserrat, els “Motorzombis”.

Formada per 3 exalumnes de l’escola i un quart membre, en Jesús Luna, que és actualment mestre de guitarra de diversos alumnes d’EP i que ja va col·laborar amb nosaltres el curs 2015/16, en el projecte interdisciplinari de 5EP.
“Motorzombis” és una proposta de Psycho/Rock simpàtic i crític amb molts dels estereotips de la societat actual i que juga amb l’alter-ego, ja que en els seus shows incorporen la disfressa, l’ambientació “vintage” i el maquillatge per a introduir els espectadors en un món de fantasia, on els músics representen zombis sobre l’escenari.

Jugant amb tot aquest imaginari i aprofitant que ha sigut la castanyada, els alumnes més grans de primària, i alumnes de 4 d’ESO que ens han ajudat amb el maquillatge, hem treballat en un projecte que va més enllà d’un simple videoclip, la idea ha estat recuperar el concepte de metratge/episodi de les sèries de televisió dels 90, on al final de l’episodi sempre interactuava amb els personatges i el fil argumental, una banda tocant un tema en directe per acabar.

Per a la producció i realització d’aquest projecte hem comptat amb l’especial col·laboració de la Laia Sisteró, que s’ha encarregat de la caracterització.

Moltíssimes gràcies a tots i esperem que us agradi!

VERSIONEM CANÇONS

Els alumnes de 6EP, ara que ja sabem tocar el piano, hem agafat algunes de les cançons que hem après i les hem versionat de diferents maneres i estils mitjançant el programa GarageBand. Aquí us deixem amb una petita mostra. Som uns grans artistes!

Ens visita el Pere Mercader

El passat divendres ens va visitar el cantant Pere Mercader. Vam tenir l’oportunitat de parlar una estona amb ell, fer-li preguntes i també de cantar la seva nova cançó “Vull estar amb tu”. Finalment vam gravar un petit videoclip que podreu veure ben aviat.

Quina gran experiència! Va ser un matí molt entretingut i profitós i tots en vam gaudir moltíssim!

Santa Cecília per Educació Infantil

Avui els alumnes de 6EP hem baixat a Educació Infantil a realitzar uns tallers de Santa Cecília, patrona de la música. Els hem preparat diferents activitats musicals per gaudir de la música i passar una tarda divertida i diferent. Ha sigut una experiència d’allò més interessant que ens agradaria tornar a repetir aviat!!!

Fins a la pròxima alumnes d’infantil!!! Ens ha agradat molt compartir aquesta experiència amb tots vosaltres!

Concert de Santa Cecília 6EP

Ahir els alumnes de 6EP vam realitzar el concert de Santa Cecília, patrona de la música, davant dels alumnes de 2EP. Va ser tot un èxit! Vam poder escoltar molts instruments diferents com el violoncel, la bateria o la trompeta i també vam poder gaudir de balls, cançons i percussió corporal.

A més, com a novetat, el concert es va retransmetre amb streming i molts alumnes de l’escola i també algunes famílies també el van poder viure un directe. Visca la música!