EXCURSIÓ A SANT LLORENÇ DEL MUNT

Els alumnes de 6EP vam anar d’excursió a Sant Llorenç de Munt el passat 12 d’abril.  Sí! Just el dia abans de marxar de Setmana Santa…

En primer lloc vam anar amb autobús fins al Coll d’Estenalles, a  la carretera que va de Terrassa a Mura. Després vam anar caminant fins al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt. Un cop allà ens esperaven dos monitors que ens van acompanyar tot el dia. Ens van donar un dossier per omplir on explicava què podríem trobar durant l’excursió i les normes del Parc. Mentre anàvem pujant paràvem per veure coses interessants com per exemple a un avenc de 16 m de profunditat, molts tipus de plantes i arbres i la morfologia de les roques que formen aquella muntanya. Sabíeu que Sant Llorenç està formada per conglomerat?

Després d’omplir el dossier, vam pujar la muntanya del Mont Cau, i us hem de dir que per pujar-la havies de grimpar una mica. Quines vistes! Fins i tot es podien veure els Pirineus nevats!

Finalment vam baixar del Mont Cau per anar a dinar a un petit bosc amb molts arbres, i des d’allà vam tornar per una pista més ampla fins als autocars.

Va ser un dia a la natura fantàstic!

Deixa un comentari