TERCER DIA A LA GRANJA-ESCOLA “LES OBAGUES”

Que n’era de bona la pizza d’ahir! La verdura que hi havia de primer no va tenir tant d’èxit, però això de menjar coses fetes per nosaltres… fa que tinguin un gust diferent!

La nit ha sigut molt tranquil·la. Després del joc de nit i del massatge col·lectiu que ens vam fer entre tots, estàvem tant cansats que els mestres ens han hagut de treure del llit aquest matí. S’hi estava tant bé!

Ara ja coneixem totes les tasques que s’han de fer en una granja, i tots els grups ja hem passat per la majoria de tallers. Hem fet apicultura, granja, forn, hort i transformació dels aliments. Hem anat a veure les arnes de les abelles i hem tastat la seva mel; hem donat de menjar als porcs i amb la seva carn hem fet mandonguilles; hem vist com es munyien les vaques i amb la seva llet hem fet mantega; hem treballat a l’hort sense descans i hem pogut tastar una amanida feta amb els seus enciams…

Ara ja només ens en queda un últim taller per demà al matí. Després haurem de recollir-ho tot i tornar cap a casa. Us enyorem molt, però estem tant a gust aquí que ens hi quedaríem un parell de dies més.

 

Deixa un comentari