Comiat de 6EP

Avui hem fet el comiat dels nostres companys /alumnes de 6EP. Elles i ells passen a una nova etapa de l’ensenyament com és l’ESO i nosaltres ens quedem mirant com una nova promoció formada a les nostres aules finalitza la seva primera i segona etapa de formació.
Com cada any hem compartit llàgrimes, abraçades, mirades de complicitat i un munt de records que ens arriben a tots en aquests moments tan emotius.
Però la majoria d’aquests alumnes seguiran l’any vinent entre nosaltres i l’únic que hauran fet és un pas cap a l’edifici annex al nostre. Un pas cap a una altra etapa de la seva vida en la qual, confiem, els hi vagi tan bé o millor com la que han deixat enrere.
Pels que ens deixen, només esperem que ens portin sempre en algun raconet del seu cor. Que recordin tots aquells bons moments que han passat entre nosaltres i que mai s’oblidin dels companys i amics que aquí deixen. Molta sort a tots/es.
Per fer el comiat els alumnes de 6è ens han obsequiat amb dues peces amb la flauta, una de les quals, com no podia ser d’una altra manera, ha estat “l’hora dels adéus”. Després els alumnes de 4EP han cantat una cançó en honor als de 6EP i, finalment, els de tercer han fet un ball tradicional català, el ball de bastons.
Amb l’entrega de diplomes per part del mestres i la deixada de globus a l’aire en representació metafòrica del moment, s’ha donat per finalitzat el comiat.
Molta sort a totes i tots en aquesta nova etapa i recordeu que segons un vell proverbi xinès “un viatge de 10 kilòmetres comença amb una sola passa” i vosaltres ja heu donat unes quantes. No deixeu aquest camí.

Deixa un comentari