1a jornada del XIVè Campionat Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat.

Anem bé!!

Informació del Club Atletisme Olesa.

“Tot i els dubtes generats per la intensa tempesta que ha caigut al municipi durant la matinada d’aquest Diumenge, el temps finalment ha respectat i s’ha pogut gaudir d’una esplèndida jornada, on tots els nens i nenes participants han pogut vivenciar les proves programades per a aquesta jornada.

La participació en aquesta primera jornada ha estat prou destacada, arribant al final de la mateixa amb un total de  553 atletes inscrits.

En el que pertoca als resultats d’aquesta primera jornada l’Escola Povill lidera la classificació general amb 118 punts, seguit de ben a prop per l’Escola Daina Isard amb 92 punts i l’Escola Josep Ferrà amb 80 punts.

A la classificació per escoles de primària es situa al capdavant l’Escola Povill amb 91 punts. A molt poca distància es situen en segona i tercera posició les escoles Josep Ferrà i Daina Isard amb 80 i 73 punts respectivament.

A la classificació per instituts es situa al capdavant l’INS Creu de Saba amb 50 punts, amb una dura pugna per la segona posició entre l’INS Daniel Blanxart (28 punts) i l’Escola Povill (27 punts).

Aquests resultats tan ajustats auguren una classificació prou disputada a les properes jornades de pista (2a Jornada, 19 d’Octubre) i Cros (Jornada Final, 26 d’Octubre).

Moltes gràcies a tots per col·laborar en aquesta jornada.

Esperem comptar amb la vostra participació en les properes jornades.”

Deixa un comentari