POEMES COMPARTITS

Aquestes setmanes l’alumnat de 5EP ha estat treballant col·laborativament tot fent poemes a través de Google Drive. Aquesta eina ens ha pemés de treballar de manera individual però al mateix temps en un projecte comú: CREAR UN POEMA COMPARTIT.

És a dir, cada alumne aporta una part del treball des del seu ordinador però en realitat treballa amb un company/a al mateix temps en el mateix projecte. En aquest cas calia fer un poema a partir d’un tema triat pels propis alumnes. Després de fer una pluja d’idees en forma de paraules relacionades amb un tema comú, calia consultar un PDF per triar diferents recursos poètics i construir els versos/frases del poema/text poètic.

La veritat és que estan fent uns poemes d’allò més originals.

Com ho fem?

Exemples d’alguns alumnes:

Deixa un comentari