Visita a l’Escola Municipal de Música

Ahir els alumnes de 2EP vam visitar l’Escola Municipal de Música. És una escola molt bonica, amb un munt d’instruments i un auditori molt xulo. Allà ens van ensenyar el piano i vam parlar  sobre a quina familia d’instruments pertany, com funciona, quines són les seves parts, com sona i el més divertit de tot, vam poder tocar a 4 mans amb les mestres de piano de l’escola!

Un cop ja erem uns experts en la matèria ens vam dirigir a l’auditori del centre, on vam gaudir d’una divertida obra de teatre que va repassar la història de l’instrument. Escoltant diverses obres de destacats compositors ens vam adonar de la versatilitat d’aquest instruments a l’hora de tocar diferents estils de música.

Tot plegat, un matí molt musical i entretingut. Moltíssimes gràcies a les mestres de l’Escola de Música, ens ho vam passar genial.

 

Deixa un comentari