Projecte Paracaigudes 6EP

Durant aquests últims mesos els alumnes de 6è han estat treballant en un projecte a mates que es diu… EL PROJECTE PARACAIGUDES!!! Que al 2017 va quedar guanyador al Videomat, un concurs que es realitza cada any i que consisteix en ensenyar als nens les matemàtiques de forma divertida.

Aquest projecte consisteix en resoldre una simple pregunta “Quina forma han de tenir els paracaigudes per aguantar més temps en l’aire?”. Com hem fet els paracaigudes?

Primer vam triar les figures i de quina mida volíem que fos l’àrea. El següent pas que vam fer va ser fer els paracaigudes amb bosses d’escombraires i vam lligar un playmobil per paracaigudes. Aquest dilluns hem llençat els paracaigudes.Aquí us deixem fotos del treball final!!!

Marta S i Noa R

 

Deixa un comentari