Primer dia a Juneda!

Hem superat el primer dia a Juneda!!

Al matí hem conegut l’espai de l’ecocentre i ens hem situat a les habitacions. Després de jugar una estona, ja hem dinat. Tot boníssim!

A la tarda ja hem realitzat els primers tallers. Un grup ha treballat de valent a la granja. Alimentem a tots els animals, netegem algun espai que toqui netejar, recollim els ous del galliner, observem com tenim la incubadora (posem ous a dins i si tenim sort podem veure néixer un pollet) i fem la munyida de les vaques.

Els altres dos grups hem fet transformació d’aliments. Alguns treballem les matèries primeres que aconseguim de la granja. Bàsicament la llet de la vaca i la carn. D’altres, ens transformem en els forners i forneres de la casa i elaborem pa per tots i pels diferents àpats, així com algun producte dolç (coca, panets de Viena, magdalenes,…) participant en tot el procés: des de la pesada dels ingredients, la realització de la pasta, fer les formes i enfornar en el forn de llenya del què disposem.

Després de sopar hem fet un fantàstic joc de nit, i ara ja som a les habitacions, a punt per descansar i seguir demà ben d’hora!

Deixa un comentari