4EP Celebra la First Lego League

El passat divendres dia 23 de febrer, els alumnes de 4EP van celebrar la First Lego League d’enguany.

En grups de cinc,  van realitzar les seves investigacions sobre la indústria de la música i l’organització d’esdeveniments per tal de conduir un esdeveniment (fictici, de moment), a partir del repte proposat per FLL EXPLORE, MASTERPIECE.

Amb tot, després del procés d’investigació, van construir una maqueta amb LEGO que representa la seva proposta. També van preparar un mural il·lustratiu i, per últim, van defensar la seva proposta davant d’un jurat i totes les famílies espectadores, que van ser més 100!

D’aquí van sortir dos grups finalistes que ens representaran a Igualada el proper dissabte!  

Va ser tot un èxit, l’enhorabona a tots i totes Super Lego Masters!

Deixa un comentari