QUI ÉS?

Els alumnes de 4 EP hem treballat aquests dies sobre la descripció, i per parelles hem escrit un text on podíem descriure un personatge famós o conegut. Aquí teniu una mostra d’alguns dels treballs. Per cert, sabeu dir-me qui són en cada cas?

“És gras. Surt a la televisió, als dibuixos animats. És calb. Té una dona amb els cabells blaus i tres fills: un nen de deu anys que és molt trapella, una mitjana de vuit anys que és molt llesta i la petita que és molt inquieta i sempre camina a quatre grapes. Sempre beu cervesa, de la marca Duff i després es tira molts rots. La seva família té un cotxe rosa.”

“Té 18 anys. Té el cabell castany, de vegades curt i de vegades llarg. Té els ulls marrons i el nas petit i rodó. No és molt morena. És cantant i és una estrella de Disney. Ha fet molts videoclips. Li encanta la música i també li agrada molt ballar. Ha fet alguna pel.lícula. Té la cara rodona i és prima, alta i generosa. Li agrada reciclar i també li agrada veure la tele i actuar. És molt bona persona i a més a més actua molt i molt bé. Li agrada anar sempre a la moda. s’esforça molt a fer els deures. És molt treballadora.”

Deixa un comentari