DIARI DE L’HORT: FEBRER

Ara ja fa unes setmanetes que no us posem al dia de les novetats de l’hort i cal fer-ho perquè hem vist forces canvis!

Quan vàrem collir els enciams, en vam deixar un per veure què passarà al cap del temps. No sabem si es morirà, si creixerà molt… Amb els raves vam fer el mateix.

Les bledes i les pastanagues segueixen creixent, igual que les maduixeres i les cebes. Vam collir una pastanaga per veure quina mida tenia i ens en vam adonar que potser estaven massa juntes i no podien créixer gaire. Així que la següent tasca serà aclarir aquesta zona.

On si que hem vist canvis importants ha estat al bròquil, que ja està florint! De moment té una flor ben petita i amagada entre les fulles, però estem segurs que creixerà força! Les pesoleres també van fent el seu curs, cada dia hi ha més beines plenes de pèsols. En canvi a les faveres encara no hi ha beines però sabem que no trigaran gaire a sortir ja que les tenim plenes de flors.  Quan les pesoleres van florir  vam observar que de dins creixien les beines, així que la nostra experiència ens diu que ja podem tenir la càmera ben a prop per no perdre’ns aquest moment! Seguirem informant!

Deixa un comentari