L’alumnat de 4EPA mostra el seu projecte a 6EPA

Ja ha arribat la setmana de les presentacions dels projectes!

Després de conèixer diversos aspectes de l’hort i de les plantes, toca explicar aquests coneixements als nostres companys de 6è EP. Ahir els alumnes de 4rtB van fer la seva presentació, i avui ha sigut el torn dels de 4rtA.

Ens hem organitzat en cinc grups per fer diverses activitats. Havíem de fer planter de tomaquera, observar l’hort per poder resoldre unes preguntes, completar unes fitxes dels cultius on hi apareixien els noms en català, castellà, anglès, el nom científic i la part comestible, comprendre el calendari de pagès, i explicar els continguts que hem treballat tot seguint el mural que tenim al passadís. Ja podeu veure que hem fet força feina! Si som sincers, us hem de dir que al començament estàvem una mica nerviosos, però mentre l’exposició avançava, els nervis desapareixien.

Ara que ja ho hem fet, ens sentim satisfets i amb ganes d’explicar-ho a qui ho vulgui! Però sabeu què ens fa molta il·lusió? Poder-ho explicar als pares el dia de Sant Jordi per la tarda! Us hi esperem!!

 

 

Deixa un comentari