2a Jornada XV Campionat Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat

Aquesta jornada, adreçada a les proves de pista, ha completat la rotació de proves corresponent a cada categoria, de forma que tots els nens i nenes participants en el Campionat han pogut participar en una prova de salt, una prova de llançament, una cursa de velocitat i una cursa de mig fons.

El pròxim Diumenge dia 25 d’Octubre es disputa la jornada final d’aquesta XVa edició. Aquesta jornada anirà destinada a les proves de Cros amb la disputa del Cros Escolar i del 3r OPEN Olesà de Cros.

En aquesta edició, TOTS els participants de les escoles i instituts del nostre municipi puntuen a la classificació de les proves que disputin. D’aquesta forma, tots ells estan sumant una quantitat de punts determinada a la classificació final de la seva escola.

Podeu trobar més informació, fotos i classificacions clicant AQUÍ

 

 

 

Deixa un comentari