PRACTIQUEM LES MATES DES DE CASA?

Benvolgudes famílies,
com ja sabeu continuem treballant per convertir les matemàtiques en una eina que ajudi als vostres fills i filles en el seu dia a dia. Estem treballat molt, però en alguns casos els alumnes necessiten més temps per assolir certs conceptes o no els acaben d’entendre i us demanen ajuda. Entenem que us preocupa aquesta situació i potser voleu ajudar-nos des de casa. En aquest cas us enviem aquesta proposta de treball que podeu fer conjuntament en família per reforçar l’aprenentatge del vostre fill/a seguint el model que apliquem a l’Escola. Segur que, si anem tots a l’una, podreu ajudar el vostre fill i filla de la millor manera possible. Esperem que aquestes petites guies us serveixin d’ajuda.
Al nostre canal de Youtube, hi ha el Taller de matemàtiques on hi trobareu un seguit de vídeos on podeu veure les tècniques principals de comptatge i càlcul que fem servir.
Com sabeu aquest any fem servir el material i quaderns d’Innovamat. En aquest canal de Youtube trobareu els vídeos o càpsules formatives del laboratori de nombres que us mostren el què i el com ho fem a l’aula.
Pareu atenció sobretot a asquests vídeos:
1EP i 2EP i 3EP
Vídeo 2 –  sumar passant pel 10
3EP
            Vídeo 14 –divisió en columnes
També us informem que podeu descarregar l’app Bmath d’Innovamat per practicar de manera més lúdica i gamificada tot el que fem a l’aula. És una plataforma fantàstica i molt potent que s’autoadapta al progrés de cada alumne i permet fer un seguiment molt acurat de la seva evolució. 
*Per configurar l’app cal clicar en primer lloc “estic a casa” i clicar després “no”
Si voleu també podeu descarregar aquests PDF que són fitxes semblants a les que fem a l’escola per poder practicar:
1EP
2EP
3EP

Deixa un comentari